11.09.09



Dags att bli naturlig



Först tänkte jag låta min naturliga hårfärg kika fram utan hjälp på traven, men jag insåg att det skulle ta en hel evighet. Blekning 1 tog bort det mesta av de röda tonerna, blekning 2 tog bort lite till och blekning 3 ska jag göra..  nångång. Det borde ta bort resten. Sen lägger jag på en toning för att få det jämnt över hela håret.
Tack och lov att jag har så bra kvalitet på håret som jag har. Det är inte ens lite slitet trots intensiv behandling hela helgen! Tack för hjälpen bästaste Sarah!

Ångrar mig alltid, men nu ska jag försöka hålla det ljust en stund. Kanske testar på lite slingor och olika nyanser av blont. Passar absolut bättre i mörkt hår, men det kanske är en vanesak.. Det heter ju att man ska passa bäst i sin naturliga färg, så jag BORDE ju se bättre ut som blond...




What to say?



Hösten är på intågande, och det känns fantastiskt! De sista månaderna på året är helt klart mina favoriter! UNDERBART!

Idag var vi på middag till mamma, och det var såååå skönt att komma hemifrån! Letar febrilt efter nytt nu! Imorgon ringer vi till Algots Hus och hör om de har någon ledig trea. För trea ska det vara. No more, no less! Vi vill ju gärna stanna lite mer än några månader om vi hittar nytt, så det väljs med omsorg, faktiskt!

Har absolut inget intressant att komma med idag. Dessutom ropar sängen.. snart i alla fall!  Sov gott!

And Hey!
Jäkta inte, sitt min vän. Bortglömd vila får du ej igen.

RSS 2.0