Dagens många vill ha



1. Mitt långa hår tillbaka
2. Ett städad hem
3. Ett ANNAT hem
4. Lasagne
5. Nya objektiv
6. Inspiration
7. Motivation
8. Tålamod

Överraskade? Nej, tänkte väl det!

Borden och måsten

1. Jag behöver städa
2. Jag (vi) behöver aktivt leta efter en annan lägenhet
3. Jag måste verkligen göra något åt bilen
4. Jag behöver panta flaskor
5. Jag behöver fara till återvinningsstationen
6. Jag måste skriva en lista
7. Jag måste fara till lokalen och räkna tallrikar, muggar, bestick och dyl
8. Jag måste lämna listan till P
9. Jag borde sova
10. Jag måste bli bättre på att ta itu med saker



Listan kan göras lång på en massa borden och måsten, men jag kan ju inte lämna ut mig själv hur mycket som helst. Ingen behöver veta hur lat jag är, eller hur mycket jag drar mig för att ringa om saker, eller hur mycket jag verkligen hatar att behöva be om hjälp med nåt, eller hur mycket jag...

Inspiration, motivation, tålamod


Bloggen är tråkig. Jag är tråkig. Jag har ingen inspiration till att skapa. Inget tålamod till att försöka. Inte ens en gnutta motivation. What to do?

Det är han. Han som får mig att falla!

Jag avundas de där bloggarna som lyckas få sina läsare att vrida sig av skratt varje gång de öppnar mun (rör på fingrarna kanske är mer rätt att säga). Hittills har jag bara stött på en som får mig dubbelvikt. Jag menar dubbelvikt! Han är otrolig, fabulös, fantastisk, underbar, härlig och (vågar jag säga det här) skrattretande! Ja, inte han i sig men, det han skriver.

Om jag delar med mig av en länk? Nej, inte i nuläget, men sen kanske.


John Blund glömde mig



Efter tre (3) timmars bökande och 50 minuters sömn bestämde jag mig för att stiga upp. Klockan var då fem! Jag har hunnit dricka kaffe och.. inget mer! Nu väntar jag på att klockan ska bli så pass mycket att jag kan börja dammsuga och tvätta lite. Skulle vara skönt med en promenad också, men det är jag lite lat med!

Funderar lite på vad jag ska göra med den här bloggen. Vad vill jag inrikta mig på? Jag behöver en inriktning för att hålla motivationen uppe.
FOTO - visst, men jag vill utöka mitt "förråd" lite först
INREDNING - nej, det har jag redan en blogg för
VARDAGLIGT - verkar inte tillräckligt intressant i mina ögon
MAT OCH BAK - hur ofta sysslar jag med sånt?
DJUR - nej, men... nej..

Jag blir inte klok..

Fredag som måndag.. same, same but different



Klockan är snart tre och jag har inte gjort nånting vettigt än. Funderar på om jag skulle låta hela dagen gå utan minsta ansträngning. Jag blir alltid orkeslös när jag är ensam hemma. Slösurfar, dricker kaffe, tar en cigg eller två.. Ja, jag ska sluta!

Om jag orkar tänkte jag gå ut en sväng med kameran senare. Har lagt fotandet lite åt sidan i och med att jag vill ha lite mer tillbehör till kameran. Är inte alls nöjd i nuläget, men när är man det?

Det är fredag kära vänner.. Fredag!

Sprängd växellåda

Min växellåda mår inte så bra..




Jahaja

Har inte alls varit aktiv här. Jag har varken haft ork eller tid till datorn, så den har fått vila. Det händer mycket annat i livet just nu. Mycket kämpigt, men också mycket roligt! Jag tar dagarna som de kommer och försöker göra det allra bästa av dem även om min hälsa inte är riktigt tipptopp just nu. Så... uppdateringar sker inte ofta, men när jag orkar.

Katterna har i alla fall börjat komma överens och det känns skönt! Inget spott och fräs, men däremot BUS dygnet runt. Det är det helt klart värt!

RSS 2.0