På gott humör



God kväll kära läsare!

Nu är jag pigg och kry och nästan helt fit for fight. Visst är jag aningen snorig än, men det brukar ju kunna hålla i sig ett tag. Erik har dock känt sig lite halvslö, så vi får se vart det leder.

Idag har jag haft en sjukt bra dag på jobbet! Trots en massa "motgångar" och mindre trevligheter har jag varit PIGG och otroligt glad! Kan det månne ha att göra med det fina vårvädret vi haft? Hoppas det håller i sig!
Tom på ord - de är överflödiga :) Sov gott!

Slagfält


Goddag!
Nu har förkylningen brytit ut ordentligt, men febern är borta i alla fall. Natten har varit hemsk, och imorse såg golvet bredvid mig ut som ett slagfält av alla snorpapper. Mysigt värre va?! Har sovit sjukt dåligt och vaknade äckligt tidigt - strax före sex. Klockan sex alltså ;)

Idag blir det inte att göra någonting. Ska bara vara och se dum ut med min röda näsa och mycket, erhm, sexigt hesa röst! Vad ska ni hitta på?
Ha en bra dag! Kram på er!

Vatten


Bara en fågel


Foto för fulla muggar


Solen skiner och det är allmänt vackert - jag vill ut och fota. Har kikat runt på Internet efter lite objektiv och det ser ut som att det kommer att bli en dyr historia ;) Man får ju ta ett i sänder såklart. Ni må tro att det kommer att vara värt det!
Den dagen jag står med ett macroobjektiv i min hand.. Ojoj! Vilken lycka!

Funderade på om jag skulle våga mig på att fotografera människor. Det kommer att krävas en del övning såklart, men jag tror jag har Mickis som ganska solklar modell, right? ;) Det är bara att höra av er om ni vill vara mina testpersoner!

Nu ska jag koka mig en kopp te, läsa lite om porträttfotografering och vänta på att Erik slutar jobba. Ha en bra dag! Kram på er!

RSS 2.0