Hundvakt en månad

Ska vara hundvakt i en månad, så idag tog jag mitt pick och pack och flyttade till en av mina vänner som är på väg mot USA. Lilla Ella har varit hispig, men nu har hon lugnat sig och sover så sött. Hon förstår nog mer än vi tror. Hon var hispig redan innan husse hade åkt. Gullegumman!
Tar väl ett tag innan man blir hemmastadd här, men jag klagar inte. Har ju ett helt hus för mig själv :)

Hoppas ni har haft en underbar helg!
Uppdaterar mer senare.

Jag är värdefull

Redan igår bestämde jag mig för att det skulle bli en tung dag idag. Nu försöker jag tänka om. Den blir vad jag gör den till och även om jag jobbar 11 timmar kan jag fortfarande få ut någonting gott av den!
Jag försöker kasta iväg tankarna om att jag inte trivs, att jag inte vill. Det är mitt val och jag får lov att ta konsekvenserna av det - positivt eller negativt. Funkar det inte är det ju trots allt bara en dag av hela mitt liv som gått till spillo.

Här börjar vägen till ett bättre liv. Det här får ni se varje dag tills jag tror på det själv:
Jag är värdefull!



Bildbomb

Var på en underbar tvåtimmars promenad med Erik för några dagar sen! Skönt att komma ut. Nu blir det bildbomb.












Ont och äcklig frosting

God morgon!
Solen skiner, men det är inte precis sommarvärme ute! Var och körde Erik på jobb till kl. sex eftersom jag behöver bilen. Idag ska jag bara ta det lugnt! Kroppen värker och jag vill vara på benen imorrn när jag ska på jobb. Bäst att ta det säkra före det osäkra och vila ordentligt idag. Har bara ett ärende till stan, sen är det bums hem i säng!

Helgen har varit fullspäckad. Hade kalas för Erik i lördags bl.a. Bakade världens vidrigaste bountykaka! Orsak: Frostingen var av mörk choklad, och det gillar jag inte! Nästa gång tar jag ljus, utan tvekan!
Bakade också en vanlig sockerkaka. Slängde dit lite jordgubbar för att piffa upp den lite!

Jag vet att bountykakan ser god ut, men njäe..









Foto: Evelyn Nyman 2009

Skitsnack, skitsnack!

Vissa dagar smakar kaffe gudomligt. Som idag, när jag i lugn och ro får sitta och smutta på det. Underbart skönt att vara ledig! Imorgon väntar dock jobb igen, men helgen har jag otroligt nog ledig! Det blir lite kalas för Erik på lördag i och med att han fyllde år förra veckan. På söndag blir det en Erik-Evelyn-all-alone-dag! Vi har planerat in picknick på hemlig plats. Ska bli skönt att bara få rå om varandra! Det är vi bra på! :)







Promenad med min älskade

I d a g  t o g  v i  o s s  i  k r a g  e n ,  ä n t l i  g e n .
Jag och Erik har länge pratat om att gå ut och gå. Idag sa jag mest på skämt att vi skulle gå ner till stranden. Det var han med på, så vi gick! Min älskade, vad jag trivs med honom!

Det var så underbart härligt väder. Varmt och skönt trots att klockan hunnit bli halv tio när vi kom hem. Jag gillar att det är vår även om jag inte är så förtjust i årstiden i sig!
Nästa gång blir det picknick. Det känns härligt att våga leva!









Erik
Tack för att du är du
Tack för att du låter mig vara mig
Tack för din ärlighet
Tack för din kärlek
Tack för din värme
Tack för att du låter mig vara en del av dig

Salt, kattspyor, pulver eller kanske sperma?

Jag har inte städat, jag har inte diskat, jag har inte designat bloggar MEN jag tvättar och jag har hittat någonting oidentifierbart bakom min soffa.

Det ser ut som om någon har kastat vått salt på väggen. Det kan också vara kattspyor (även om det är uteslutet) eller så har helt enkelt min karl glömt att berätta någonting för mig. Låt fantasin flöda!

Jag rör det inte i alla fall innan Erik kommer hem..

Soligt och fint. Jag tvättar



Idag är det soligt, fint och varmt. Jag saknar en cykel! Har inte alls lust att promenera, men cykla skulle jag absolut kunna tänka mig. Erik for just iväg till garaget. Skulle ha farit med, men det fanns tvättid i bykstugan, så jag tvättar istället. Tvättar och städar denna underbara dag. Nåja, det behövs det också.

Funderar på om jag skulle sätta mig och knåpa ihop en design åt Sara sen också. Städningen tar inte länge och tvätten sköter sig ju själv. Saknar en längre Internetkabel bara. Annars kunde jag satt mig på balkongen och funnit inspiration där. Ska trixa ihop en åt mig själv sen också, men det är alltid roligare att göra åt andra.

Ha en fin dag, så hörs vi senare!
Kram på er!

Jag är unik, precis som alla andra!

Försöker, men lyckas inte alltid hålla bloggen vid liv. Hittar inget vettigt att skriva om. Vill gärna skriva om vardagen på ett lättsamt och roligt sätt, som många av mina vänner gör, men har man bloggat inredning hela livet är det inte så lätt.

Från och med nu blir det som jag vill med det här. Jag skriver om vad som faller mig in och struntar i vem som läser. Det finns alltid de som är nyfikna. Istället för att bli irriterad lever jag härmed med inställningen "jättekul att ni vill veta så mycket om mig!".

Jag är unik, precis som alla andra!


RSS 2.0