Todos los días se aprende algo nuevo..

.. man lär så länge man lever. Det har länge varit mitt motto. Idag har jag lärt mig att maskrosor och tussilago inte är samma sak. Skäms!

Var på utflykt med jobbet idag, och R och P fick sig ett gott skratt när jag kläckte ur mig vad jag trodde om dessa blommor. På vägen hem pekade P på några vitsippor och sa: "där har vi näckrosor, tänk att de växer här". Haha, ja det är ju bra om man förgyller någons dag med sin okunskap ;)
Nedan ser ni TUSSILAGO!


Jag är tacksam för min Erik



Har haft en helt underbar helg med älskling. Det är dagar som dessa jag förstår hur underbart lyckligt lottad jag verkligen är! Jag har någon som bryr sig så otroligt mycket om mig, och inte är rädd för att visa det!
Någon som alltid låter mig veta hur underbar jag är och hur vacker han tycker att jag är. Alla små gester, beröringen, kärleken som bara sprödar.

Jag älskar hans leende när han slår upp ögonen på morgonen. Hur morgontrött han än är låter han mig veta att han är glad att få vakna upp bredvid mig. Han är verkligen ett kap, min Erik!
Nu slutar jag.. Innan jag gråter..

En timme i rullstol



Hopplös dag, men på samma gång underbar!
Näst sista lektionen på jobbet satte jag mig i en rullstol för att riktigt sätta mig in i mina elevers situation. Det är inte lätt att ta sig fram överallt och det känns i både armar och nacke redan efter några minuter. Kan tänka mig att man bygger upp en hel del muskler efter ett tag. Skulle gärna sitta en hel dag någon gång, för på en timme hinner man inte riktigt uppleva det som en annan måste göra hela livet. Inte är heller en dag att jämföra med en livstid, men en liten inblick får man i alla fall.

Slutade klockan 15 och for sedan hem direkt. Skönt att vara ledig och få koppla av lite. Jag och Erik gav oss ut på en liten fotorunda, men det kändes inte riktigt inspirerande så vi for hem ganska direkt. Nu sitter vi här och beklagar oss över att vi har tråkigt utan att ens försöka göra någonting åt situationen. Ibland är man allt bra lat..


Lovestain

Morning, eller goddag kanske!
Idag är jag ledig, skönt! Ska försöka sortera upp lite i sovrummet. Är totalkaos där sen vi kastade ut ena hylla - har ingenstans att sätta sakerna.. Suck!

Igår blev det Dinos. Inte för att festa, utan för att titta på Lovestain där en av mina vänner spelar med! Otroligt duktiga var de! Var riktigt kul, men synd att det inte var mera folk. De spelar ikväll igen så det blir väl att fara dit då också. Ska bli kul att se om de har samma energi ikväll som igår. Det är alltid kul att se folk man känner stå på scen två dagar i rad. Kanske de har en helt annan attityd ikväll.

Nu ska jag försöka hitta kraften till att diska!
Ha en bra lördag!

Fy katten...


God kväll!
Har precis kommit hem efter några trevliga timmar hos min Faster. Var ett tag sen jag träffade henne sist. Sängen lockar riktigt rysligt, men jag tänkte slänga in en liten uppdatering i alla fall.
Idag har jag inte hunnit med mycket. Jobbade till tre och for sen hem och kollade att katten inte spytt, färgade håret och åt en bit innan det bar av till Faster.

Ja, katten ja.. Igår när jag bäddat ner mig så skönt i soffan hördes konstiga ljud från köket. Japp, japp - Starlet spyr. ENORMA högar. En i köket, en bakom soffan och en under soffan. Gullegumman vad skakis hon var sen. Det blev till att börja tvätta golv halv ett på natten. Till på det lyssnade jag till de ljuva tonerna av Erik som står och hulkar som en tok ;) Nå, det gick bra och Star mår hur bra som helst igen :)

Har inget vettigt att berätta som vanligt, så nu bäddar jag ner mig i soffan :) Sov gott!
Kram på er!

RSS 2.0