Slagfält


Goddag!
Nu har förkylningen brytit ut ordentligt, men febern är borta i alla fall. Natten har varit hemsk, och imorse såg golvet bredvid mig ut som ett slagfält av alla snorpapper. Mysigt värre va?! Har sovit sjukt dåligt och vaknade äckligt tidigt - strax före sex. Klockan sex alltså ;)

Idag blir det inte att göra någonting. Ska bara vara och se dum ut med min röda näsa och mycket, erhm, sexigt hesa röst! Vad ska ni hitta på?
Ha en bra dag! Kram på er!

Kommentarer
Postat av: TommyDaGreat

Du kanske ska satsa på att börja använda papperskorg? :P



Och jag ska inte göra så mycket. Spela Xbox 360 och vara ledsen över hur det gick på filmtävlingen och situation Monika tror jag. Jag saknar henne som fan :(

2009-03-28 @ 14:51:28
URL: http://svammloextremo.blogg.se/
Postat av: Evelyn @ Starlet

Tommy: Jo, men jag orkade inte riktigt ;) Erik var gullig och plockade upp allt när han vaknade.



Läste på BDB, helt jäkla löjligt att anklaga folk innan man vet säkert..

2009-03-28 @ 20:02:36
URL: http://atstarlet.blogg.se/
Postat av: TommyDaGreat

Det tycker jag också. Hon kunde åtminstone ha frågat mig vem Shir var först så att jag hade en chans att förklara det innan hon skrev sådär... Hon har anklagat mig för att ha "spelat spel" med henne förut och jag fattar inte varför hon är så jävla paranoid. Det är inte bara mot mig hon är paranoid utan mot alla. Eller på ett sätt förstår jag det för jag sa ju till dig (tror jag) hur hennes mamma höll på mot henne och jag kan vara paranoid också. Men ändå. Alla gör misstag. Och jag brukar vara förlåtande. Men det jag är arg och ledsen över nu är att hon vägrar be om ursäkt för att "det inte finns någon anledning" som hon kallar det.



Jag går i regel inte runt och anklagar folk till höger och vänster så varför ska hon göra det mot mig? :( Och de få gånger det hänt att jag anklagat någon för något som var fel så har jag bett om ursäkt...



Och hon har alltid bett om ursäkt förr när hon har gjort fel så jag fattar inte varför hon inte gör det denna gång.

2009-03-28 @ 20:39:19
URL: http://svammloextremo.blogg.se/
Postat av: Evelyn @ Starlet

Tommy: Det är utan tvekan fel av henne att inte kunna be om ursäkt. Vill du ens försöka reparera det här? Är det värt det?

2009-03-28 @ 20:46:54
URL: http://atstarlet.blogg.se/
Postat av: TommyDaGreat

Jag vet inte. Det undrar jag också ibland. Men vi lär ju träffa varandra på HC i år också och det känns jävligt onödigt om vi ska gå runt och vara arga på varandra. Vi hade många fina och roliga stunder där i början och slutet så...



Men hon och jag ska absolut prata mer om det här då ifall vi inte löser det innan för jag har varit på tok för snäll och förstående mot henne. Hon behöver en rejäl utskällning OCH förståelse och kramar tror jag. Att vara för snäll är inte bra det heller och det är nog det jag varit.



Hon kan vara sjukt gullig ibland också så. Vi får helt enkelt vänta och se hur det blir på HC detta år om inget händer innan dess. Fast det förvånar mig inte om hon inte dyker upp alls. Hon har inte lovat att komma dit i år så man vet inte. Hon kanske lika gärna fastnar i det jobb hon har nu där hon jobbar svart. Som jag INTE tycker om.



Hon måste lära sig att ta ansvar...



Dessutom dödar det jobbet hon har nu henne mer eller mindre också.

2009-03-28 @ 20:54:47
URL: http://svammloextremo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0